dimarts, 24 de febrer del 2009

Iran



Iran és un país molt desconegut i lo poc que es coneix és a través de la CNN. UNa vegada arribes a Iran te´n adones que la població té poc a veure amb la política. La gent és molt humil i pobre, però no ñes veuy misèria enlloc. Tothom menja d'una millor o pitjor manera. Hi ha una clara diferenciació entre homes i dones. Les dones van tapades amb una capa negra que se la lliguen al coll amb les mans (fan por). Els homes van vestits normals, normalment pantalons i americana de teixits durs. L'aspecte de Teheran és gris, una ciutat sense masses coses a veure i amb molta polució. Jo la denomino com una ciutat comunista on hi ha edificis enormes de formigó que recorden la URSS.
EL desenvolupament del país està relacionat amb la revolució islàmica de l'any 1979 i això es nota en la poca evolució del país tot i el potencial que té.

La població no parla anglés i és dificil la comunicació. Els directors d'hotel i hostal parlen anglés i són de molta ajuda. Aquests et poden ajudant escrivint els llocs on vols anar amb farsi i llavors els hi pots ensenyar amb qui et vas trobant.

El trànsit de Teheran us sorprendrà, Aneu en compte!!!!