dijous, 10 de juliol del 2008

This is ma RIDE!!!!



Aqui teniu el cotxe que m'he comprat per anar per Dubai, Golf 2001. Hi ha gent que seggereix que li posi la O de GOLFO, pero jo prefereixo posar-li ES de GOLFES!!!!!
Crec que el cotxe està molt bé i em porta a tot arreu. EL més important del cotxe és l'aire acondicionat ja que com podeu comprovar no fa gaire fresqueta a fora. Per les fotos tb podeu veure que el cotxe té una mica de pols i es que estem al desert, si no hi hagués ciutat hi haurien dunes.
Que vagi bé, jo seguiré barallant-me amb el transit d'aquí. Els del trànsit si que tindrien feina aquí i no amb la collonada del Monjos cada cap de setmana!!!!!

3 comentaris:

aleixmarta ha dit...

Que ja t'han robat el cotxe????Es que no el veiem a la ¿foto?,bueno bueno eseperem que els -Camells- o sigui els monillos d'allà - La Policia.....per si de cas- te'l trobin.

Molta sort i forá osties.
Molts records des de Lima.
Aleix.
Aqui hem flipat, tota la costa peruana Sud està envoltada de sorra del desert.....esperem que cap al nord millori.

Records del dos.
ciao pescao

EL PETIT DE LA CASA ha dit...

hola falo ja veig ke tot per a ki et va molt be naltros a lo poble estem preparant la festa del cava ja fare uns cubatells a la teva salut a beure si sukes lo malindro per akest terme i si nos explikes com esta la festa venga a rebeure
ñññññññññuuuuuuuuuuuuuuffffllloooooosssssssssssssssss

marcmii ha dit...

noi es molt maquet el cotxe, ta bastant be nomes una coseta, quants km te? 534865874657846357836mil? alla amb els morus que vols trobar, merdes daquestes, com diu el padri, estem preparant la festa del cava i jo fareun gote de caldo de la font a la tva salut ok? vagi be drap