divendres, 21 de novembre del 2008

Cap de setmana A tot i amb tot!!!!




L'equip A tot i amb tot està d'enorabona. El cap de setmana passat hi van haver dos competicions importants. El dirt La Clau, prova de prestigi dins del calendari català i l'Open Natura.


A Sant LLorenç estaven gairebé tots els integrants del team: Sergi, Casas i Carol (només faltava jo). També teniem la repsència d'uns dels seguidors més ferms del A tot i amb tot, Toni. Per altra banda cal destacar el caliu dels meus pares i molta gent que sempre ens trobem a tot arreu.


La matinal de la Clau cada any congrega més i més gent, demostrant que el nostre esport cada dia és més reconegut i apreciat per la gent.


Al concurs de Dirt Boinas va tenir un dels seus resultats més destacats 3r en expert en una ronda boníssima amb un x-up, no hands de kilo i 360 continuant per la ristra tècnica coneguda pels habituals de la Clau com la radio. Destaco personalment la dedicatoria que em va fer el meu germà ja que no podia estar allà. Moltes gràcies Rider!!!! Quin gran futur. Per si fos poc, la motivació del petit dels Massot (tal com Rider Casas l'anomena de tant en tant) va fer que es quedés entrenant a la tarda i ja li tira als salts grans, a la ristra tècnica totxa. Salts de molt molt grans!! Pell de gallina!!!


A l'Open Natura van tenir la sort de comptar amb el Casas i la Carol, riders tot terreny que tant li tiren al XC com al freestyle o el descens. La Carol, única noia del team i per motius obvis es mereix estar entre el team A tot i amb tot) va quedar segona fèmina demostrant la forma física i bona pedalada i empenta que té. En tot moment el manager va estar al seu costat donant-li suport.


QUin gran equip que tenim. Per Nadal ja serem tots el del teanm allà i li anirem a tirar com deu mana, quines ganes!!!!!